Het tijdschrift Marie-France presenteert AVONIKA

De vrucht van mijn harde werk

Het tijdschrift Marie-France, gepubliceerd op 31 januari, stelt de persoon achter de AVONIKA-boetiek voor.

Nadat ik afgelopen november contact met mij had opgenomen, stemde ik er met grote argwaan mee in om dit avontuur aan te gaan. Het project kwam tot leven en verdreef mijn twijfels toen de journaliste mij bij mij thuis kwam ontmoeten om haar artikel voor te bereiden en een fotosessie te doen.

Normaal gesproken terughoudend, he ik uiteindelijk het advies opgevolgd om wat inzicht te geven in mijn reis die ertoe heeft geleid dat ik AVON-vertegenwoordiger werd. Hier is de vrouw, de reiziger, de avonturier, de moeder van twee kinderen, achter de winkel en de blog AVONIKA. Een verhaal om te volgen .

AVONIKA Parfums Avon tijdschrift Marie-france

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.